Πώς Θα Προστατέψετε Τους Υπολογιστές Και Το Δίκτυο Σας

Το κακόβουλο λογισμικό είναι ο όρος για οποιοδήποτε λογισμικό ή κώδικα προγράμματος που έχει δημιουργηθεί για να διεισδύσει ή να καταστρέψει το σύστημα του προσωπικού σας υπολογιστή χωρίς να ενημερώσει τους ηλεκτρονικούς φορητούς υπολογιστές πόρων.

 1. Adware
 2. Rootkits
 3. Spyware
 4. Trojans
 5. Virus και Worms

Με λίγα λόγια κάθε μία από αυτές τις λέξεις ονομάζεται κακόβουλο λογισμικό.

Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε πώς να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό και να προστατεύσετε το σύστημά σας από μελλοντικές μολύνσεις.

Δεν έχει σημασία πώς φαίνεται, αν λειτουργεί μαζί με τον εκτυπωτή σας. Η αγορά μιας κασέτας δεν είναι σαν να αγοράζετε κάτι που έχει την απαίτηση να φανεί υπέροχο. Μόλις εγκατασταθεί ένα φυσίγγιο, θα εμφανιστεί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάτε πρώτα και να κάνετε check out σε ένα κατάστημα πριν από την αγορά.

Σημασία Έχει Η Συσκευή Του Τηλεφώνου

Η πρώτη συμβουλή είναι συνήθως να λαμβάνετε υπόψη τι χρειάζεστε από ένα τηλέφωνο. Οι βασικές λειτουργίες περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση κλήσεων, την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, την αναπαραγωγή της μουσικής δραστηριότητας και άλλες. Αφού αναφέρετε όλες τις βασικές λειτουργίες, δοκιμάστε τώρα και σκεφτείτε αν προτιμάτε ένα τηλέφωνο 3G ή κάτι άλλο.

Βρήκατε τσιπάκι για 3g;

Τα τηλέφωνα 3G σάς επιτρέπουν να βρείτε μια βιντεοκλήση, ώστε να μπορείτε να βλέπετε το μάτι των φίλων σας σε αντίθεση με το να ακούτε μόνο τη φωνή τους. Αυτή η λειτουργία ταιριάζει συνήθως σε δύο εφήβους ή μερικές φορές σε έναν οικογενειακό άντρα που χρειάζεται να πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις στην οικογένειά του. Και τώρα φτάσαμε στα μειονεκτήματα της χρήσης ενός κλιβάνου πετρελαίου.

Ένα πρόβλημα που μπορεί να έχουν κάποιοι είναι οι διαρροές, οπότε είναι πιθανό να χρειάζεστε τακτική συντήρηση και επισκευή κλιβάνου. Επίσης, η περιεχόμενη εξάτμιση απαιτεί συντήρηση για τη διατήρηση της λειτουργίας του κλιβάνου.

Πριν πάτε για εγκατάσταση κλιβάνου, δείτε τις ταλαιπωρίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε, καθώς το καύσιμο πρέπει να παραδοθεί στην κατοικία σας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ηλεκτρικοί φούρνοι ή οι αντλίες θερμότητας μπορούν να είναι μια πολύ καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Τίποτα Δεν Διαρκεί Για Πάντα

Αν και οι ηλιακοί συλλέκτες πρέπει να λειτουργούν για περίπου δεκαπέντε έως είκοσι χρόνια, θα πρέπει τελικά να αφαιρεθούν.

Η κατασκευή και η μεταφορά τους πιθανότατα θα δημιουργήσουν μεγάλη ρύπανση. Επιπλέον, αυτά τα πάνελ περιέχουν περισσότερες από 50 γνωστές επικίνδυνες ουσίες όπως:

 • ο υδράργυρος
 • το τετραχλωριούχο πυρίτιο
 • τα νανοσωματίδια του πυρήνα
 • το τελλουριούχο κάδμιο
 • το εξαφθοριούχο θείο
 • το σεληνιούχο ίνδιο χαλκού
 • και το γάλλιο χαλκού ινδίου.

Όλο αυτό το πλαστικό θα καθίσει σε πολύ χώρο υγειονομικής ταφής και θα ξεπλυθεί στο περιβάλλον όπου μπορεί να εισέλθει στην τροφοδοσία τροφίμων και νερού και να προκαλέσει προβλήματα υγείας.