Μην Αγοράσετε Κινητό Αν Δεν Δείτε Τις Επιλογές Σας

Περιστασιακά, η υπογραφή ενός εκτεταμένου συμβολαίου έκφρασης αξίζει να βρείτε το τηλέφωνο που θέλετε. Ορισμένοι πάροχοι θα σας προσφέρουν τις καλύτερες τιμές, εάν είστε έτοιμοι να συνδεθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες τους για κάποια χρόνια. Απλώς να είστε βέβαιοι ότι είστε διατεθειμένοι να αποφασίσετε σχετικά με τη συμφωνία, καθώς η σύναψη της έκφρασης νωρίς μπορεί να είναι δαπανηρή σε κυρώσεις.

Εάν το κινητό σας τηλέφωνο πέσει στο νερό, μην ανησυχείτε και αισθανθείτε ότι έχει καταστραφεί. Βγάλτε την μπαταρία και τοποθετήστε την σε ένα μπολ γεμάτο με ρύζι. Αυτό πιθανότατα απορροφά την υγρασία που περιέχεται στη συσκευή σας.

Γνωρίζετε ότι η μπαταρία μέσα στο κινητό σας τηλέφωνο έχει κάποιες δυνατότητες αγρανάπαυσης; Θα παρατηρήσετε έως και 50% αύξηση της δύναμης. Αυτή η εφεδρική ισχύς θα κοστίζει την επόμενη φορά που θα κοστίσετε το κινητό σας.

50% Αύξηση Της Δύναμης

Εάν χρησιμοποιείτε κινητά τηλέφωνα και έρθετε σε επαφή με πληροφορίες και γεγονότα, δεν πρέπει να πληρώνετε βαριές κυρώσεις. Δωρεάν είναι πραγματικά ένας πλεονεκτικός αριθμός για να επικοινωνήσετε μαζί σας. Ακούγοντας μια σύντομη διαφήμιση, σίγουρα θα λάβετε όσες πληροφορίες έχετε ζητήσει.

Γνωρίζατε ότι οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να λάβετε βοήθεια χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Ίσως δεν χρειάζεται καν να παραμείνετε στην περιοχή κάλυψης του τηλεφώνου σας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Η ποσότητα κρίσης κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο είναι 112. Σε περίπτωση σοβαρής κρίσης, σε περίπτωση που καλέσετε το 112, η ​​κινητή συσκευή σας θα αναζητήσει οποιαδήποτε υπάρχουσα φορητή κοινότητα για να καθορίσει ένα απροσδόκητο ποσό έκτακτης ανάγκης για το υπάρχον μέρος. Ακόμα και όταν το πληκτρολόγιο είναι ασφαλές, είναι ακόμη δυνατό να καλέσετε το 112.

Δώστε στο τηλέφωνό σας μια επανεκκίνηση κάθε 1 ή 2 ημέρες και νύχτες. Όταν χρησιμοποιείτε συνεχώς δυνατότητες στο δικό σας κινητό τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προγραμμάτων περιήγησης ιστού, το κινητό σας τηλέφωνο αποθηκεύει αποθηκευμένες λεπτομέρειες. Πολλές από αυτές τις λεπτομέρειες είναι περιττές και ενδέχεται να εκκαθαριστούν χρησιμοποιώντας επανεκκίνηση. Αυτό πιθανότατα θα απελευθερώσει λύσεις διαδικασίας και πολύ σαφείς πιθανές δυσλειτουργίες.

Εξουδετέρωση Του Τροφοδοτικού

Βεβαιωθείτε ότι έχετε φορτιστή μπαταρίας για την προσωπική σας μπαταρία προσβάσιμη όλη την ώρα. Όταν έχετε ένα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και το γραφείο της επιχείρησής σας, μπορείτε να ανανεώσετε το κινητό σας όταν πρέπει. Οι συγκεκριμένοι απασχολούμενοι αποκτούν πολύ τροφοδοτικό. Αποφύγετε την εξουδετέρωση του τροφοδοτικού σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

Σκεφτείτε εάν χρειάζεστε ή όχι ένα smartphone. Μπορεί να κοστίζουν περισσότερο, παρόλα αυτά παρέχουν σημαντικά μεγαλύτερο από ένα χαρακτηριστικό κινητό τηλέφωνο. Το γεγονός είναι, ωστόσο, ότι η πλειονότητα των χρηστών θέλει απλώς να συζητήσει στο τηλέφωνο. Εάν σας ταυτοποιήσει, η αγορά κινητού τηλεφώνου συνεπάγεται αυξημένο πρώτο κόστος και επίσης αυξημένη μηνιαία χρέωση. Αυτό σίγουρα δεν είναι καλή επιλογή.

Αναγνωρίστε τη στρατηγική του κινητού σας τηλεφώνου. Αυτές οι ιδέες μπορεί να είναι μάλλον εξελιγμένες που περιλαμβάνουν επιδόματα πληροφοριών, συνολικά λεπτά ομιλίας, μηνύματα κειμένου και έξοδα στο εξωτερικό. Πριν από το ατύχημα, καταπληκτικά, μέσω επιδόματος και τιμολόγηση πολύ περισσότερα, ξέρετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά μετρητά στα κανονικά μηνιαία έξοδα.

Αν ψάχνετε να βελτιώσετε το κινητό σας και σας συμβουλεύουμε επίσης να πληρώσετε ένα μεγάλο τέλος, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το συζητήσετε. Οι οργανισμοί συνήθως δεν επιθυμούν να αποθέσουν ωφέλιμους πελάτες, επομένως μπορεί να είναι έτοιμοι να παραιτηθούν από αυτό. Ακόμα κι αν λένε όχι, δεν θα βλάψει να ρωτήσω.

Να βλέπετε πάντα την τιμή του τηλεφώνου σας και την τιμή του προγράμματος. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν υπέροχες ειδικές εκπτώσεις στα τηλέφωνα που προσφέρουν, αλλά σας επιτρέπουν να αποκτήσετε τελικά με αυξημένες πολύτιμες ιδέες. Αυτό σημαίνει απλώς κάποια εξοικονόμηση τιμών αρχικά, αλλά πολύ περισσότερο από τις δαπάνες του προϋπολογισμού με την πάροδο του χρόνου.

Οι σύντροφοί σας είναι μια καλή πηγή συμβουλών για αυτό το θέμα. Θα έχουν υπέροχες αξιολογήσεις για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα τηλέφωνο, διευκολύνοντας τη διαδικασία αγορών.

Μην αφήνετε τον φακό ζουμ στην ψηφιακή κάμερα του τηλεφώνου σας να σας παραπλανήσει. Η κανονική εστίαση στις βιντεοκάμερες δεν είναι η ίδια με το ζουμ που χρησιμοποιούν οι βιντεοκάμερες κινητού τηλεφώνου. Το μηχανογραφικό ζουμ χρησιμοποιείται συνήθως για φορητές συσκευές και απλώς μεγεθύνει τα pixel, όταν υποβαθμίζει την ποιότητα υψηλής ποιότητας. Μεταφέρετε πολύ πιο κοντά για να πάρετε μια μεγαλύτερη φωτογραφία αντί για μεγέθυνση.

Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για οπτική τροφή σε αντίθεση με την τυπική λεπτομέρεια. Τα βίντεο κλιπ χρησιμοποιούν λεπτομέρειες πολύ γρήγορα. Προφανώς, σε περίπτωση που το πρόγραμμά σας έχει απεριόριστα δεδομένα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση της χρήσης σας.